Silvana Spitsbergen donzen dekbed

Meer Views

Silvana Spitsbergen voldonzen dekbed
90% hoogwaardige witte eendendons

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,00

Snel Overzicht

De Silvana Spitsbergen is een soepel en zacht donzen winterdekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed heeft warmteklasse 2 en is daarmee bij de meeste mensen geliefd voor tijdens de winter.  Silvana4 seizoenen dekbed

* Vereiste velden

€ 149,00

Details

Silvana Spitsbergen donzen dekbed, ideaal voor de winter

De Silvana Spitsbergen is een soepel en zacht donzen winterdekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse makelij. Het dekbed heeft warmteklasse 2 en is daarmee bij de meeste mensen geliefd voor in de winter.

Silvana Spitsbergen donzen dekbed gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen

De buitenkant van de Silvana Spitsbergen is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven buitenkant, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste nachtrust. 

Silvana Spitsbergen donzen dekbed is wasbaar op 60 graden Celsius

De Silvana Spitsbergen is wasbaar op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van je donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Aanvullende Informatie

Sub Titel 90% hoogwaardige witte eendendons
Beschikbaarheid: In voorraad
Soort dekbed enkel dekbed
Materiaal Dons
Anti-allergie Nee

Andere klanten bekeken ook: