Skyline boxspring MEDELIN
gecapitonneerd hoofdbord

Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

€ 2.695,00

nu € 1.995,00

Snel Overzicht

Skyline boxspring Medelin voorzien van een gecapitonneerd hoofdbord, deze steekt aan beide zijden iets uit voor een bijzonder mooi effect. Daarbij heeft het hoofdbord speciale capitonnering, een bijzonder stoer uiterlijk.Skyline boxspring

* Vereiste velden

€ 2.695,00

nu € 1.995,00

Details

Kwaliteit van de hoogste klasse: Skyline boxspring Medelin

Nieuw in onze collectie! Boxsprings van Skyline bieden u de mogelijkheid uw boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen. Stapsgewijs helpen we u graag door de eenvoudige opbouw van boxspring tot hoofdbord, van matras naar oplegmatras. U kunt uw boxspring Medelin zo mooi en comfortabel maken, alles is mogelijk.

Skyline boxspring Medelin wordt gemaakt in Nederland

De Skyline collectie wordt in Nederland gemaakt van de beste materialen en stoffen, de kwaliteit en afwerking zijn van zeer hoog niveau. Skyline boxspring Medelin is voorzien van een gecapitonneerd hoofdbord, deze steekt aan beide zijden iets uit voor een bijzonder mooi effect. Daarbij heeft het hoofdbord van boxspring Medelin speciale capitonnering, een bijzonder stoer uiterlijk. Afgebeeld is de elektrisch verstelbare uitvoering met draadloze afstandsbediening, deze past perfect in het gestoffeerde zakje aan de zijkant van de boxspring (zie foto)

Uniek: Skyline boxspring Medelin is geheel schuifvrij

Kom langs en u zult versteld staan van de kwaliteit, de afwerking en het geweldige ligcomfort. Skyline boxspring Medelin is geheel schuifvrij, matrassen en oplegmatras blijven op hun plaats, ook met de elektrisch verstelbare uitvoering krijgt u matrassen en oplegmatrassen niet van elkaar verschoven. Boxsprings van de Skyline collectie en ook de boxspring Medelin zijn niet voorzien van matrasbeugels.

Aanvullende Informatie

Sub Titel gecapitonneerd hoofdbord
Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

Andere klanten bekeken ook: