Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Ventilation 2 hoofdkussen Vandyck

top lucht circulatie voor frisse en droge nachtrust
Voorraad: In voorraad
SKU
1302201902

 

Ventilation 2 hoofkussens uit de Ventilation-serie hebben tijken en vulmaterialen met een open structuur die de lucht circulatie bevorderen voor een frisse en droge nachtrust. Gevuld met Suprelle Fresh Eco2 en afgewerkt met 100% katoen met aan de bovenzijde Coolpass.

BFVE13202

Donzen hoofdkussen Vandyck

- +

Waarom kiest u voor een Ventilation 2 hoofdkussen van Vandyck?

Voordat je in slaap valt, moet het lichaam afkoelen. Het lichaam koelt af door vocht te verdampen (= transpireren). De ene mens heeft hier meer last van dan de andere. De Ventilation 2 hoofkussens uit de Ventilation-serie hebben tijken en vulmaterialen met een open structuur die de lucht circulatie bevorderen voor een frisse en droge nachtrust.

Verschillende andere soorten kussens bij Okhuizen

Iedereen is anders, en dus past bij iedereen een ander kussen. Is een Ventilation 2 hoofdkussen niet iets voor u? Dan kiest u bij Okhuizen gemakkelijk voor diverse andere varianten, zoals het traagschuim kussen, natuurrubber kussen, kapok kussen en synthetische kussen. Meer weten over de verschillende soorten? Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie wanneer u contact opneemt via 0345 – 613725.

  • Tijk: 100% katoen met aan de bovenzijde Coolpass
  • Gewicht: 750 gram
  • Vulling: Suprelle Fresh Eco2
  • Stevigheid: zacht